Termeni și condiții

Termeni și condiţii

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condiţiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenţie a acestora. Criveanu Optic îşi asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi găsită accesând această pagină, numita „Termeni și condiții”.

Criveanu Optic garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de consultaţii oftalmologice, informare), pe website-ul criveanu-optic.ro  și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral website-ul, de a reproduce parțial sau integral website-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata website-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor Criveanu Optic fără acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de autor asupra informaţiilor publicate pe site

Întregul conţinut al website-ului Criveanu Optic – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe și alte date – este proprietatea S.C. Lensmar SRL și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială.

Pentru mai multe informații, scrieți-ne la office@criveanu-optic.ro

Cookies

Acest website utilizează tehnologii care permit colectarea anumitor informații cu caracter tehnic despre utilizator, dar care nu pot fi în nici un caz asociate vreunei persoane. Aceste informaţii se referă la adresa de Internet, sistemul de operare folosit, tipul de browser utilizat și informaţii despre traficul realizat pe website.