Nutriţia Herbalife – O viaţă mai bună şi mai sănătoasă

Herbalife Slabeste Acum Intreaba-ma Cum Logo

Slăbeşte, Remodelează-ţi corpul, Fii energic, Bucură-te de viaţă cu produsele Herbalife!

Herbalife este lider mondial pentru Controlul Greutăţii, pentru o Alimentaţie Sănătoasă. De asemenea oferă soluţii de Nutriţie dedicate Sportivilor – pentru creşterea performanţelor sportive.

Produsele Herbalife au la baza studii ştiinţifice de avangardă, sunt destinate să vă crească calitatea vieţii şi să vă asigure cea mai bună sănătate la orice vârstă!

Fiţi în Formă cu Herbalife!

Dietele Herbalife cele mai bune cure de slăbire, cele mai bune cure de îngrăşare, vă ajută să fiţi în formă maximă ca să practicaţi cu plăcere şi cu succes fitness, sau pentru  creşterea masei musculare.

Herbalife este formula de nutriție ce acoperă necesitățile copiilor, ale adulților – femei sau bărbați, formule ce îmbunătățesc sănătatea sistemului cardiovascular, a sistemului digestiv, pentru creșterea imunității.

Combinând puterea naturală a plantelor cu cercetarea științifică avansată, Herbalife este angajată într-o misiune nobilă, pentru îmbunătăţirea nutriției, pentru o viaţă sănătoasă, pentru toţi oamenii, oriunde în lume.

Herbalife este în fruntea luptei pentru stoparea epidemiei de obezitate cu care se confruntă omenirea la începutul mileniului III.

Slăbiți, sau învățați despre alimentație sănătoasă sub îndrumarea experților Herbalife!

Este ușor, sigur și eficient să slăbești sau să îți reconsideri stilul de viață dacă te afli în grija unui expert. Vă vom acorda GRATUIT serviciile noastre, pentru a obține cu siguranță rezultatul pe care vi-l doriți!

Contactați-ne Acum și vă vom personaliza programul în conformitate cu cerințele dumneavoastra!

Fiind lider în domeniul Wellness, Herbalife promovează conceptul: Te simți bine și arăți bine!

În afara nutriției interne Herbalife a dezvoltat o gamă exclusivă de produse pentru Îngrijire Personală – Nutriție Externă, dublă hrănire deci; și rezultatele sunt pe măsură: mai tineri, mai energici, mai optimisti.

Herbalife : Sa facem lumea mai sănătoasă!

Conceptul nostru: Formula pentru o viată sănătoasă !

Cum? Printr-o Nutritie Echilibrata, Diminuarea Stresului, Activitate Fizica si Controlul Greutatii. Putem influenta pozitiv starea de sănătate a clienților noștri.

Să ne simțim bine și să arătăm bine, la orice vârstă, în orice moment.

Este noua tendință Wellness!

Wellness înseamnă mai mult decât absența suferinței fizice, a bolilor, a afecțiunilor severe. Wellness este o abordare multidimensionala a modului de a trai. Wellness include mult mai mult decât sănătate fizică. Include deasemenea emoțiile, psihicul, socialul, profesionalul și spiritualitatea, adică toate aspectele vieții. Conceptul de wellness implică în întregime personalitatea cuiva, starea sănătății influențează toate aspectele personalității persoanei în cauză. Conceptul Wellness înseamnă cel mai ridicat nivel al stării de sănătate nu doar absența bolii. Înseamnă să ai grijă de sănătatea ta încă din tinerețe, pentru că SĂNĂTATEA ESTE RESPONSABILITATEA TA.

Sănătate maximă cu o nutriție echilibrată

V-ar plăcea să fiți în cea mai bună formă? V-ar plăcea să aveți cea mai bună nutriție, să fiți sănătos și plin de energie?

Acest lucru este POSIBIL!

Gama de produse  Herbalife  dorește să ofere elementele de care are nevoie corpul nostru zilnic pentru a susține și a menține o sănătate optimă. Herbalife maximizeaza aceasta nutriție echilibrata prin formule unice si ingrediente de calitate alese cu atenție.

Un plan de nutriție echilibrată ar trebui să ofere corpului niveluri echilibrate de energie, vitamine, minerale, carbohidrați buni, proteine pe baza de plante, grasimi sanatoase şi fibre benefice, plante si antioxidanți. Acest plan de alimentație sănătos presupune consumul moderat al unei varietăți de alimente. Ne mândrim cu modul în care Herbalife personalizează programele pentru a satisface nevoile individuale; aceste programe personalizate se bazează pe asigurarea unei nutriții complete.

Diagrama nutriției inteligente arată cum gamele de produse Herbalife se potrivesc perfect unui stil de viata sănătos si activ. In centrul diagramei se afla produsele pentru Nutritia de baza Herbalife:

Formula 1 Herbalife inlocuitor de masa sănătos, Formula 2 Herbalife Complex de Multivitamine. Aceste produse de bază formeaza fundamentul unei nutriții echilibrate. Gama de Produse de Baza este completata de gamele de suplimente pentru Nutriție Personalizată. Personalizați-vă programul selectând produsele care se potrivesc nevoilor d-voastra, individuale specifice.

Veți dobândi un stil de viață sănătos și activ dacă vă angajați să faceți anumite schimbari pe termen lung în stilul dvs. de viața cum ar fi :

  • Aveți un program zilnic de activitate fizică de intensitate moderata de cel putin 30 de min; chiar si mersul pe jos sau gradinăritul conteaza;
  • Beți doi litri de apă pe zi,  incercați să adăugați un strop de Băutură de Aloe Herbalife în apă ;
  • Străduiți-vă să oferiți corpului dvs. o gamă largă de nutrienți, având o dietă sănătoasă și echilibrată care să cuprindă cel puțin cinci feluri de fructe și legume în fiecare zi,  încercați de asemenea să reduceți nivelul de grăsimi saturate și sare din dieta dvs. și alegeți alimente cu fibre de câte ori este posibil;
  • Urmăriți cantitatea de alcool consumată. Alcoolul furnizează „calorii goale” care nu oferă nici un beneficiu nutritiv corpului dvs. Doar câteva pahare de băutură pot avea multe calorii – şi nu este ceea ce vă doriți când încercați să aveți un stil de viață sănătos!
  • Sunteți fumător? încercați sa renuntați la fumat – sau cel puțin reduceți consumul de tutun cât de mult posibil. Fumatul nu poate face parte dintr-un stil de viață sănătos şi activ. ( aici găsiți mai multe detalii )
  • Un corp sănătos și activ are nevoie de suficientă odihnă și relaxare. Stresul poate cauza probleme de sănătate făcându-vă corpul și mai susceptibil la îmbolnăvire. Acordați-vă timp să vă relaxați fiind activ fizic, petreceti timpul cu familia sau prietenii sau meditați și încercați să dormiți cel puțin șapte ore în fiecare noapte pentru a vă putea trezi revigorat.