Cabinetele oftalmologice „Criveanu” sunt dotate cu aparatură modernă, digitală, pentru a oferi o gamă largă de servicii:

Masurarea tensiunii oculare
Diagnosticul afectiunilor oculare
Determinarea refractiei vizuale
Prescrierea de ochelari
Prescrierea de lentile de contact
Examinarea fundului de ochi
Consultatii si tratamente oftalmologice
Executarea de ochelari dupa reteta

În cabinetele noastre veți gasi Tomograful HD-OCT produs de compania Carl Zeiss Meditech, ce reprezintă cea mai modernă metodă de diagnosticare precoce și management a glaucomului, atât în diagnosticarea și evaluarea evoluției afecțiunilor maculare și retiniene cât și în urmărirea acestora.

PLUSOPTIX – dispozitiv pentru evaluarea dioptriilor (fără picături) la copii cu vârsta mai mare de 6 luni.

În centrele noastre puteți realiza și Câmpul vizual computerizat cu posibilitatea determinării existenței glaucomului sau urmărirea progresiei acestuia. Acest procedeu se realizează cu echipament produs de compania Carl Zeiss Meditech și reprezintă „standardul de aur” în perimetria oculară.

Și nu în ultimul rând, pentru ca serviciile pe care vrem să vi le oferim să fie la cele mai înalte standarde, aparatura din cadrul opticii noastre include cea mai performantă mașină de prelucrat lentile, Essilor Mr Blue; aceasta, în afara de calitatea extraordinară a finisajului și de acuratețea lucrării, vă va permite să vă personalizaţi lentilele în modul dorit de dumneavoastră.

Aparatele medicale menționate fac parte din gama firmelor internaționale de top Zeiss si Topcon, lideri pe piața mondială în domeniul oftalmologiei.

 

Vă oferim, de asemenea, o gamă variată de rame de ochelari, dintre care amintim:

Mikli

Dior

Chanel

Prada

Hatoss

L’Amy

La Font Paris

Esprit

Etnia Barcelona

Vuillet Vega

Imago

Antonio Pernas

Paloma Picasso

Jean Reno

Okky

Calvin Klein

Galerie Foto Ochelari de vedere

Galerie Foto Ochelari de soare